Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 98 km

Letsel bij botsing auto-scooter Terneuzen

Toegevoegd: 19-06-2020, 01.31 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een aanrijding in een woonwijk in Terneuzen zijn donderdag aan het einde van de avond twee personen gewond geraakt.


Bij de kruising van de Van der Waalsstraat en de Lorentzlaan kwamen rond 23.30 uur een personenauto en een snorscooter met elkaar in botsing. Na het ongeval werden zowel de politie als de ambulancedienst gewaarschuwd. De twee opzittenden van de snorscooter, een 15-jarige jongen en een 18-jarige man uit Terneuzen, raakten gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om zowel de auto als de scooter op te halen. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. Over het letsel van de slachtoffers is niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren