Weerbericht:
Lokaal stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Mobiel toilet uitgebrand in Scharendijke

Toegevoegd: 19-06-2020, 01.51 uur
Brandweerlieden hebben de dixi afgeblust.
Brandweerlieden hebben de dixi afgeblust.
© Foto: Brandweer Scharendijke
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - De brandweer van Scharendijke is vannacht uitgerukt nadat was ontdekt dat brand woedde in een mobiel toilet. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.


De brand in de dixi woedde op een terrein bij de Elkerzeeseweg in Scharendijke en werd rond 00.05 uur gemeld. De brandweer werd zonder spoed ter plekke gestuurd.

Ter plaatse bleek de dixi al grotendeels in vlammen op te zijn gegaan. Met behulp van hoge druk hebben de brandweerlieden de restanten van het mobiel toilet afgeblust.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (19-6-2020 om 11:54)
Lijkt mij geen kortsluiting. Misschien iemand een warme scheet gelaten. Die is gewoon in de fik gestoken dat snapt toch iedereen!!!