Weerbericht:
Enkele buien. Overdag af en toe zon, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier automobilisten onder invloed bij controles Goes

Toegevoegd: 19-06-2020, 10.15 uur
Eén van de alcoholcontroles in Goes.
Eén van de alcoholcontroles in Goes.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

GOES - Studenten van de politie in het gebied Oosterscheldebekken hebben donderdagavond in het kader van hun opleiding diverse alcoholcontroles gehouden in die regio. Vier bestuurders bleken te rijden onder invloed.


De studenten hebben in totaal van 187 automobilisten een blaastest afgenomen. Voor diverse overtredingen werd een aankondiging van beschikking uitgeschreven. Vier bestuurders bleken uiteindelijk te rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. Tegen alle vier de bestuurders is proces verbaal opgemaakt. Ook hebben zij rijverboden opgelegd gekregen tot maximaal 24 uur.

De politie laat weten dat één van de bestuurders direct het rijbewijs diende in te leveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@john (16-8-2020 om 00:22)
Haha John, grappenmaker; stop eens om de overheid en de politie zo te commanderen. En ja ik kende iemand die is doodgereden door een beschonken bestuurder; dus die opmerking kunt u achterwegen laten ok?
fietser (19-6-2020 om 16:03)
Ja inderdaad, lijkt wel of men een tijd niet mocht drinken, alcohol en drugs momenteel worden er aardig wat aangehouden.
Koos P. (19-6-2020 om 11:44)
Goed zo! Trek al die drank & drugs rijders maar van de weg!
John (19-6-2020 om 11:18)
Wanneer wordt de wet eens veranderd. Als je met alcohol of drugs op achter het stuur gaat zitten, dan maak je van je auto een moordwapen. Dus heel simpel het rijbewijs vernietigen, de auto in beslag nemen, een fikse boete minimaal €2500 en misschien nog een gevangenisstraf van een maand.
Peter (19-6-2020 om 11:16)
Oh, ik dacht dat de polisie geen ademcontroles meer deed ivm corona??? Wanneer is dit afgekondigd dan? Na de schandalige demo op de Dam lijkt het wel alsof geen enkele regel meer geld.... In dat geval ga ik mij ook maar niet meer aan de regels houden en eventuele boetes NIET betalen!
kees (19-6-2020 om 10:51)
Heel goed dit! Meer controles aub want het blijkt nodig!