Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Verdachte huiselijk geweld gebeten door politiehond

Toegevoegd: 19-06-2020, 14.11 uur
Verdachte huiselijk geweld gebeten door politiehond
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

HOEK - De verdachte van een melding van huiselijk geweld in Hoek is bij zijn aanhouding gebeten door een politiehond.


Agenten kwamen ter plekke op een vakantiepark in Hoek naar aanleiding van een melding van huiselijk geweld. Omdat de verdachte was gevlucht kwam er ook een hondengeleider van de politie ter plekke met diensthond Zorro.

Na in de omgeving te hebben gezocht werd de verdachte in een rietkraag aangetroffen. De verdachte werd hierbij gebeten door de diensthond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fabiola (21-6-2020 om 09:13)
Inderdaad een superhond! Zijn maar weinig politiehonden die onder alle omstandigheden zulks betrouwbaar en goed werk leveren. Behalve echter dat deze hond met plezier naar zijn werk gaat kan hij het niet alleen. Dus chapeau voor de geleider die hem het kunstje geleerd heeft!
wim (20-6-2020 om 07:46)
Wat een geweldige hond die had nog maar een beetje meer moeten bijten door littekens over te houden om terug te zien wat dat betekend
Rein (19-6-2020 om 17:01)
Brave hond. Hoop dat die lafaard zich de volgende keer bedenkt.
ger (19-6-2020 om 15:10)
ha dat lees ik graag ook al is het een verdachte dan maar voelen, als later blijkt dat hij echt iets op zijn geweten heeft zijn de straffen toch veels te ligt, dan maar zo door de politiehond een beetje gerechtigheid voor de toch al vaak laffe daden.....