Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Flinke schade bij botsing op kruising Ovezande

Toegevoegd: 19-06-2020, 15.43 uur
Door: Tim Koster

OVEZANDE - Bij een aanrijding op een kruising in Ovezande zijn vanmiddag twee personenauto’s flink beschadigd geraakt. Eén persoon is nagekeken door een ambulanceteam.


De auto’s kwamen rond 14.10 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Ovezandseweg en de Kruipuitsedijk. Eén van de voertuigen kwam hierdoor half in een sloot tot stilstand. Een ambulanceteam is ter plekke gekomen om één van de inzittenden na te kijken. Het is niet bekend of deze naar een ziekenhuis is overgebracht.

Bergingsbedrijf De Moor is ter plekke gekomen om de twee beschadigde voertuigen weg te slepen. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (19-6-2020 om 22:17)
natuurlijk gewoon lekker 60 rijden en op tijd geremd, gewoon blazen en knallen lijkt er meer op
Jeroen (19-6-2020 om 21:52)
Peter wat een onzin klets jij allemaal met je belastingbetaler. Verzekeringsmaatschappij zul je bedoelen, en een ongeluk gebeurt meestal niet met opzet!
Mar (19-6-2020 om 19:55)
@Peter Lekker aan het trollen ??
Peter (19-6-2020 om 16:06)
Geen genade, maakt niet uit wie er fout zat meteen boete van 2000,- en rijbewijs innemen; schade voor eigen portomonee, het moet maar eens afgelopen zijn dat de belastingbetaler hier keer op keer voor opdraaid!
Cookie-instellingen beheren