Weerbericht:
Stapelwolken, perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee bestuurders onder invloed betrapt Kapelle

Toegevoegd: 20-06-2020, 10.15 uur
Twee bestuurders onder invloed betrapt Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

KAPELLE - De politie heeft vannacht een bromfietser en de bestuurder van een bestelauto betrapt op het rijden onder invloed. Eén bestuurder raakte hierdoor zijn rijbewijs kwijt.

De 16-jarige bromfietser werd betrapt op de Postweg in Kapelle. Na een ademanalyse op het politiebureau bleek de jongen ruim 2.5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Op de A58 slingerde de bestuurder van een bestelauto over de snelweg met snelheden wisselend tussen de 50 en de 100 kilometer per uur. Deze bestuurder bleek uiteindelijk bijna 4 keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

De bestelauto bleek ook voorzien te zijn van de nodige schade. De politie laat weten hier nog een nader onderzoek naar te doen. Tegen allebei de bestuurders is proces verbaal opgemaakt. De bestuurder van de bestelauto mocht direct zijn rijbewijs inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750