Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk met motor Havenpoortweg N57 Middelburg

Toegevoegd: 20-06-2020, 13.59 uur
Het ongeluk op de N57 bij Middelburg.
Het ongeluk op de N57 bij Middelburg.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De bestuurder van een motor is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Havenpoortweg (N57) in Middelburg.


De bestuurder van de motor kwam rond 12:55 door nog onbekende oorzaak ten val. Het ongeluk gebeurde op de rijbaan in de richting van Serooskerke. Een ambulanceteam kwam met spoed ter plekke om zich over de bestuurder te ontfermen. De motorrijder is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen om de motor weg te slepen.

Het verkeer op de N57 ondervond ten tijde van het ongeluk en de berging de nodige hinder in allebei de richtingen. Agenten van de politie hebben ter plekke het verkeer geregeld. Rond 13.40 uur was de weg weer volledig vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (20-6-2020 om 21:29)
@peter Gelukkig is er niemand die met zn mond beter kan rijden dan jij Maar zials het spreekwoord al zegt De beste stuurlui staan aan wal kortom als je niet weet wat de toedracht is of was kun je beter je oordeel vellen over dingen wasr jw meer van af weet
Mijn mening (20-6-2020 om 19:21)
@petertje, er staat oorzaak onbekend of was je getuige. Aan je reactie te zien rij jij op een driewieler.
Edwin (20-6-2020 om 17:19)
@peter : je was erbij begrijp ik? Jij weet wat er gebeurd is? Erg makkelijk roepen vanachter je computertje.
Peter (20-6-2020 om 14:32)
Als je niet kan rijden moet je het ook niet doen; rijbewijs inleveren of verplicht een cursus volgens en voortan met een bodycam op rijden. En boete van 1000,-
Cookie-instellingen beheren