Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Ravage na frontale botsing Finlandweg Terneuzen

Toegevoegd: 20-06-2020, 16.57 uur
Foto 7 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (21-6-2020 om 18:26)
net als die ''racer'' in dat zwarte autootje rijden er wel meer in Terneuzen en omstreken .denken dat de hele weg alleen voor hun is .bumperkleven ,inhalen waar het niet mag en kan ,geen voorrang verlenen enz .dat volk hoort niet in een auto te rijden .zijn levensgevaarlijke testosteron bommetjes
Ashley (21-6-2020 om 16:51)
Bedankt lieve mensen van de politie, ambulance en eerste betrokkenen! jullie hebben mij geweldig geholpen, alleen maar complimenten voor jullie! En de idiote inhaalactie, ja.... geen woorden voor jou en je rij gedrag.
fietser (21-6-2020 om 14:30)
Ja, je zult er maar net fietsen, de idioot. Daarbij snap niet wat al die auto's in het Industriegebied zoeken, daar heb je niets. En aangezien de bestuurder van de zwarte auto, dus al meer van die fratsen heeft uitgehaald en herhaaldelijk veel te hard rijdt dan nu maar eens flink laten voelen. 3 voertuigen betrokken, zijn eigen auto per total. De kosten voor ruimen en de schade aan de andere auto's en te hard rijden, inhalen waar het niet mag en kan, ook nog een bocht.
Jrn (21-6-2020 om 13:36)
Sterkte aan iedereen, speculeren zoals iedereen hier heeft geen zin. Maar als reactie op het bericht m.b.t het inhalen, als iemand voor mij, meer dan 10km/h onder de maximum toegestane snelheid rijdt, haal ik ook in, er zijn immers ook nog mensen die aan het werk zijn, dat lijken de huidige gepensioneerden maar niet te begrijpen....Ga dan lekker touren op de daarvoor geschikte wegen. Los hiervan, sterkte aan de betrokkenen, oorzaak wordt vast wel achterhaald, wanneer dit een strafbaar feit betreft, flink straffen.
Michel (21-6-2020 om 13:01)
@Stond er bij-------, dit heeft niets te maken met het wegbezuinigen van de politie. Maar met een verkeershufter die er in Terneuzen nogal rondrijden, met name door bepaalde groepen.
Stond er bij en keek ernaar (21-6-2020 om 11:08)
Mweh, is bekende dolle racer.. was te verwachten. Zo rijden er nog trosjes rond..Maar ja, "iemand" moest geloof ik stemmen voor het wegbezuinigen van de politie...
Cookie-instellingen beheren