Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Ravage na frontale botsing Finlandweg Terneuzen

Toegevoegd: 20-06-2020, 16.57 uur
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Op de Finlandweg in Terneuzen is zaterdagmiddag een flinke ravage ontstaan na een frontale botsing. Eén persoon raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


De twee personenauto’s kwamen rond 14.25 uur met elkaar in botsing. Volgens agenten ter plaatse zou één van de voertuigen bezig geweest zijn met een inhaalmanoeuvre. Door het ongeluk ontstond er op de Finlandweg een flinke ravage van auto-onderdelen. De zwarte Peugeot verloor door de klap onder andere zijn motorkap.

Voor één van de betrokkenen werd met spoed een ambulanceteam ter plekke gestuurd. Na behandeling in de ambulance is het slachtoffer met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. De Finlandweg is door het ongeluk voor een deel afgesloten. Het opruimen van de ravage zal nog enige tijd in beslag nemen.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om de zwaar beschadigde voertuigen weg te slepen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzen (21-6-2020 om 09:54)
Eigenaar van de zwarte Peugeot heeft nogal een sportieve rijstijl. Zat er aan te komen dit. Hoop dat de betrokkenen zonder noemenswaardig leed vanaf komen en hij dit als een waarschuwing ziet.
Inwoner. (21-6-2020 om 08:43)
INHALEN??? Er ligt een doorgetrokken streep. Vaak wordt je ingehaald waar dat niet mag. Dan hoop ik altijd dat er geen gewonden vallen want soms gaat het maar net goed. Domme figuren die inhalen waar het verboden is. Flink straffen.
Ja-Ja (21-6-2020 om 07:42)
Veroorzaker zwaar straffen. Witte auto kwam op fietspad. Je zal er maar fietsen.
Pietje puk (20-6-2020 om 23:09)
De beste stuurlui staan aan wal..
Joris (20-6-2020 om 22:51)
80 of 100 maakt niet uit zolang ieder op zijn eigen baan blijft. Maar dat is vaak erg lastig als je met een telefoon zit te spelen. Dat lijkt me meer een issue.
Peter (20-6-2020 om 20:09)
Ben je net lekker aan het scheuren komt er zo’n vervelende tegenligger die je belemmerd in het gassen! Maar ik zie een doorgetrokken streep, hier gaat iemand keihard gedagvaard worden! Lekker voor hem!
Cookie-instellingen beheren