Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval met quad Tholen

Toegevoegd: 21-06-2020, 09.46 uur
De hulpdiensten bij het ongeval in Tholen.
De hulpdiensten bij het ongeval in Tholen.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Tim Koster

THOLEN - In Tholen is zaterdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt na een ongeval met een quad.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 17.30 uur op de kruising van de Schelde-Rijnweg met de Slabbecoornweg. Een ambulanceteam en een eenheid van de politie werden met spoed ter plekke gestuurd. Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde voor verdere behandeling niet mee naar het ziekenhuis.

De quad raakte beschadigd en is opgehaald door een bekende van het slachtoffer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes (21-6-2020 om 11:20)
Vervelende apparaten, in Goes rijdt er ook zo'n debiel.
Joris (21-6-2020 om 11:19)
Niet het eerste ongeval met een quad en waarschijnlijk zeker niet de laatste. Onder druk van fabrikanten worden heel wat 'nieuwe' transportmiddelen door de overheid toegestaan op de openbare weg die niet aan de bestaande traditionele eigenschappen voldoen. Stint, scootmobielen, enorme bakfietsen die te breed voor een doorsnee fietspad zijn, speedpedelecs en dergelijke. Op de markt gebracht onder het mom van 'innovatieve nieuwe mobiliteit' maar ik werkelijkheid snelle verdientruukjes van gewiekste ondernemers. En voor ieder nieuw transportmiddel worden uitzonderingen op de bestaande verkeerswetgeving bedacht waardoor het moderne verkeer een chaotische dodelijke ratjetoe wordt.
Peter (21-6-2020 om 10:49)
Straatverbod geven; kannie ook niet meer op z’n quad rijden. Stel je voor dat zo’n gast je kinderen omver rijd met z’n kwad? Kan de belastingbetaler weer opdraaien voor de gemaakte schade!
Cookie-instellingen beheren