Weerbericht:
Vrijdagmiddag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval met quad Tholen

Toegevoegd: 21-06-2020, 09.46 uur
De hulpdiensten bij het ongeval in Tholen.
De hulpdiensten bij het ongeval in Tholen.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Tim Koster

THOLEN - In Tholen is zaterdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt na een ongeval met een quad.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 17.30 uur op de kruising van de Schelde-Rijnweg met de Slabbecoornweg. Een ambulanceteam en een eenheid van de politie werden met spoed ter plekke gestuurd. Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde voor verdere behandeling niet mee naar het ziekenhuis.

De quad raakte beschadigd en is opgehaald door een bekende van het slachtoffer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (22-6-2020 om 07:03)
Moest direct verboden worden blijft gevaarlijk met zo,n ding
ruud (21-6-2020 om 22:15)
wat voor gezeik is dat nou rij al 19 jaar met zn zware quad rond ben er al mee naar spanje ge reden en meer ritten in zuid frankrijk .gr
Peter (21-6-2020 om 15:53)
T geld voor iedereen wat mij betreft, oof voor fietsers en voetgangers! Kind omverlopen = straatverbod van minimaal een jaar en boete van 1000,-
Pollewops (21-6-2020 om 14:52)
@Peter, Geldt dit dan ook voor auto's? Want die zijn veel zwaarder, hebben meer vermogen en kunnen harder. Er zijn er ook veel meer van dus de kans dat een kind aangereden wordt door een auto is vele malen groter, en met mer kans op ernstig letsel. Door het extra gewicht veroorzaken ze ook meer schade bij een aanrijding, dus de belastingbetaler is duurder uit in vergelijking met een quad of motorfiets.Of u kunt ophouden met uw indirecte beschuldigingen en aannemen dat elke weggebruiker fouten kan maken.Ben zelf helemaal geen voorstander van quads, maar dit type quad is gewoon een praktisch vervoersmiddel.
Peter zeikerd (21-6-2020 om 12:48)
Kinderen in de speeltuin, Peter een straatverbod geven.
Voertuig (21-6-2020 om 12:40)
@peter: waarom gelijk in de aanval, een motor of auto trekker grote bus vrachtwagens scooters wielrenners, iedereen maakt gebruik van de weg. Maar nee quads rijden kinderen aan..