Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 388 km

Politie: Kom niet meer naar Sluis

Toegevoegd: 21-06-2020, 15.36 uur
Politie: Kom niet meer naar Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SLUIS - De Politie Zeeland raadt mensen ten zeerste af om nog naar Sluis te komen vandaag. Dat verzoek heeft de politie zojuist via social media gedaan.


Volgens de politie wordt Sluis op dit moment overspoeld door bezoekers. ‘’Was u van plan te komen, dan raden wij u dat ten zeerste af’’, aldus de politie. Ook zouden alle parkeerplaatsen vol staan en staat het verkeer vast tot Sint Anna ter Muiden, vlakbij de grens met België.

Een wijkagent van de politie laat via twitter weten dat Sluis vanwege de drukte dicht is. ‘’Blijf in uw kot’’ is zijn verzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (22-6-2020 om 06:53)
Wat een bijzonder bericht dat de toegang naar Sluis dicht is en dat in eigen land
Mike (21-6-2020 om 21:05)
@Nina, Het medicijn bestaat al maar wordt door de "grote" jongens tegengehouden.
cq (21-6-2020 om 20:34)
Tja ze zeggen wel eens een Belg kan het niet in zijn kot vinden, of bedoel ik vreten, en zuipen en het riedeltje iedere week op nieuw? Dit beleid door gemeente Sluis, dit al tientallen jaren laat zien dat Sluis gewoon een pretpark geworden is, trouwen dat is heel West Zeeuws Vlaanderen, waar zijn de eigen bewoners? Wel die ontvluchten de drukte, en die middenstanders heb ik geen medelijden meer mee, die zijn er alleen voor de toerist de eigen burger kijken ze weg toch? Deze streek neem ik niet meer serieus een groot pretpark, Zuipen, Vreten, Neu....enz en met een bezopen kop achter het stuur, dan de motoren iedere week op nieuw, scheuren vol het gas er op rondje Breskens, en terug. Wel mijn advies Quotum instellen aan toerisme enz!
Henk de Winde (21-6-2020 om 19:57)
En de top van Sluis dat Belgen zich daaraan gaan houden? Hoe dom kun je zijn?
Marc (21-6-2020 om 19:51)
@Nina: beetje een zeur opmerking hoor. De toeristen brengen gelukkig wel nog een beetje geld naar de toeristische sector. Ik denk dat dat wel belangrijk is.
brom (21-6-2020 om 19:49)
Gisteren groot artikel in de pzc dat Sluis zo zwaar getroffen was door de corona... ik kreeg er bijna medelijden mee... nu niet meer hoor als ik dit zo lees
Cookie-instellingen beheren