Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Politie: Kom niet meer naar Sluis

Toegevoegd: 21-06-2020, 15.36 uur
Politie: Kom niet meer naar Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SLUIS - De Politie Zeeland raadt mensen ten zeerste af om nog naar Sluis te komen vandaag. Dat verzoek heeft de politie zojuist via social media gedaan.


Volgens de politie wordt Sluis op dit moment overspoeld door bezoekers. ‘’Was u van plan te komen, dan raden wij u dat ten zeerste af’’, aldus de politie. Ook zouden alle parkeerplaatsen vol staan en staat het verkeer vast tot Sint Anna ter Muiden, vlakbij de grens met België.

Een wijkagent van de politie laat via twitter weten dat Sluis vanwege de drukte dicht is. ‘’Blijf in uw kot’’ is zijn verzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (23-6-2020 om 10:50)
Ik was een uur te laat op m'n werk omdat al die toeristen op 'familiebezoek', de 75 scharrige plaatsen aan boord van 't veer bij Breskens al bezet hadden... Een half uur voor afvaart! Bedankt VRZ!
Wat klopt hier niet ? (22-6-2020 om 15:20)
Belgen: "komt allen naar sluis", Nederlanders: "blijf in uwe kot".
J W Bomhof (22-6-2020 om 12:08)
@ D Eerst klappen voor de zorg mensen. Nu gaat het iets beter en meteen alles los. Fijn voor de zorg mensen om zo naar je moer gestuurd te worden. Bedankt !!
Gevangene in eigen huis (22-6-2020 om 10:00)
Zeg dat maar tegen die belgen dat ze in hun kot moeten blijven. wtf ophokplicht voor zeeuwen omdat de belgen hier moeten komen en lekker kunnen doen en laten wat ze willen ? NEEN ! als het te vol is zullen eerst buitenlanders die hier niets te zoeken hebben weg moeten gaan als de veiligheid van nederlanders in gevaar is. Ik ga mezelf toch niet afzonderen omdat een kudde toeristen hier wil komen zuipen en zo toch zeker ! welke overheid behandeld haar burgers zo ten bate van buitenlanders ? Wie is daar verantwoordelijk voor ? Dat die zelf snel naar belgie gaat verhuizen en daar asiel aan gaan vragen. oprotten dus !
Mar (22-6-2020 om 09:43)
@Mike Complotdenken is ook een virus, helaas is daar nu en nooit een vaccin tegen.
D (22-6-2020 om 07:05)
Kom gerust naar Sluis geen stress geen paniek geen corona meer!! Gelukkig word Nederland en Belgie weer wakker en de Duitsers en Fransen zijn ook hartstikke welkom hoor!! demonstraties hebben ook niet tot meer gevallen van corona geleid in Amsterdam en Den Haag , Schiphol houd zich ook niet aan de verzonnen 1,5 meter regeltjes. Maar de ondernemers die kapot gaan en moeten sluiten worden kort gehouden en alsjeblieft mensen kom niet naar Sluis toe.... hou toch op man stelletje mis gunners