Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Automobilist botst tegen vangrail A58 Goes

Toegevoegd: 21-06-2020, 17.47 uur
Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld.
Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

GOES - Een automobilist is vanmiddag op de A58 bij Goes tegen de vangrail gebotst. De personenauto moest worden weggesleept.


Het ongeluk gebeurde rond 16.45 uur op de oprit van de Deltaweg (A58) in de richting van Bergen op Zoom bij Knooppunt De Poel. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en botste tegen de vangrail aan. Een ambulanceteam en meerdere eenheden van de politie werden met spoed ter plekke gestuurd. Of er bij het ongeluk ook iemand gewond is geraakt, is niet bekend.

Bergingsbedrijf De Moor is ter plekke gekomen om de auto weg te slepen. Ook de vangrail heeft door de botsing de nodige schade opgelopen. Door het ongeluk ontstond een kleine vertraging voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (22-6-2020 om 10:38)
Nou vervolgen dan maar en een werkstraf opleggen plus een boete. Zielig maar ja zo werkt dat tegenwoordig in Nederland. Ik mag hopen dat dit vele even aan het denken zet of wij dit wel normaal vinden. Want wat u en ik normaal vindt, dat vinden politici en ambtenaren vaak niet normaal. En als ambtenaren het ook niet normaal vinden zeggen ze, wij voeren enkel uit wat de wet voor schrijft. Dat deze bestuurder een foutje begaan heeft kan iedereen overkomen. Maar wij zijn in Nederland wel doorgeslagen als het gaat om dit soort kleine ongevallen.
Mercedes (22-6-2020 om 08:00)
Jullie maken waarschijnlijk zelf nooit geen fouten ! Jullie zijn super mensen zo te lezen
Petra (21-6-2020 om 21:52)
Peter, het lijkt mij persoonlijk dat dat aan de politie is om dat te beoordelen. Wij kunnen tenslotte uit het nieuwsbericht niets afleiden wat betreft omstandigheden ter plaatse.
Mar (21-6-2020 om 21:51)
Die flitsagent heb je gezien, waarom zelf niet even geholpen ?? Niet helpen bij een ongeval is € 1000,- boete.
Peter (21-6-2020 om 18:21)
Rijbewijs afpakken; als je die bocht niet kan nemen.... onder dat viaduct stond trouwens een flits agent... Had die niet even kunnen helpen?? nu worden er weer een heleboel mensen opgetrommeld, van ons belastinggeld terwijl dat helemaal niet nodig is; het is toch geen kettingbotsing met 10 doden en 20 gewonden ofzo? Oja schade uit eigen portomonee en boete van 1000,- artikel 5 er ook nog bij want er was hinder!
Cookie-instellingen beheren