Weerbericht:
Lokaal stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op kruising in Scherpenisse

Toegevoegd: 22-06-2020, 13.03 uur
Door: Tim Koster

SCHERPENISSE - Op een kruising in Scherpenisse heeft maandagmorgen een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Er was alleen sprake van materiële schade.


De aanrijding vond rond 10.35 uur plaats op de kruising van de Langeweg met de Amberboomlaan. De bestuurder van een personenauto en een bestelbus kwamen daar met elkaar in aanrijding. De ambulancedienst en de politie werden met spoed ter plekke gestuurd voor de melding van een ongeval met letsel. Eenmaal ter plekke bleek dat er van persoonlijk letsel gelukkig geen sprake was.

Allebei de voertuigen raakte dermate beschadigd dat een bergingsbedrijf de voertuigen heeft weggetakeld. De pakketjes van de bestelbus zijn overgeladen in een ander voertuig.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dekker (23-6-2020 om 10:46)
@ Ano, Hou je aan de snelheid man. Het kan nooit zo zijn dat je de snelheid moet overtreden om je werk te doen. Je chef betaald ook je boetes niet neem ik aan? En als hij te veel pakketjes mee geeft neem je ze aan het eind van de dag maar weer mee terug. En ja, iedereen krijgt liever een dag later zijn pakketje dan dat jij een kind dood rijd...
Jvdm (22-6-2020 om 22:42)
Ik ken deze chauffeur ook. Daar kan iedereen een voorbeeld aan nemen. Rijd al jaren op het eiland. Jammer dat laster via reacties niet strafbaar is. Zegt in ieder geval wat over ondoordacht nadenken en reageren. Impulsief en onnodig kwetsend. Stop daar allemaal eens mee. Er zijn ergere dingen om je over op te winden. Wees altijd positief en opbouwend. Daar word de wereld beterder van. Begin dus bij jezelf.
Ano (22-6-2020 om 21:39)
Ken de chauffeur, redelijk op leeftijd en die rijdt altijd netjes dus oordelen over te hard rijden heeft geen zin. @Peter Het is niet alleen GLS, maar de rest ken der ook wat van. Dit dankzij de drukte die er is wat mensen schijnbaar niet willen ( nooit ) snappen. Rij zelf ook bij GLS en soms moet je wel doorrijden ( 5-10 km/h ) harder dan mag. Zou zeggen rij eens een maand mee.
Arjan (22-6-2020 om 18:04)
Ze rijden als gekke ook met die bussen.
Peter (22-6-2020 om 16:06)
Oh god, de letters op de bus verraden het al, die lui kunnen echt niet rijden en denken dat de verkeersregels niet voor hun gelden. Zovaak deze lui gekke dingen zien doen op de we, ongekent. Goeie reclame wel!
Jan met de korte ... (22-6-2020 om 15:58)
Ik ga niks zeggen over het rijgedrag van koeriers !!!!! Dusssss