Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Beelden bedrijfsinbraken in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 23-06-2020, 15.34 uur
Beelden bedrijfsinbraken in Opsporing Verzocht
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In de uitzending van het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ wordt vanavond aandacht besteed aan een heuse rooftocht. Verschillende bedrijven werden in het najaar van 2019 gedupeerd door inbrekers. De daders sloegen - verspreid door Zeeuws-Vlaanderen - in totaal vermoedelijk zeven keer toe.

In Eede, Axel, Terneuzen, Philippine en Hulst zijn de inbrekers vastgelegd door bewakingscamera’s. De politie hoopt dat iemand de mannen op de beelden herkent. Tijdens het politieonderzoek zijn beelden opgevraagd. De politie wil weten wie de daders herkent.

Dinsdagavond toont de politie foto’s van de inbrekers. De live uitzending van Opsporing Verzocht is begint om 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 24 juni wordt het programma rond 16.30 uur herhaald via NPO2.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750