Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor diefstal fietsen en auto-inbraken

Toegevoegd: 23-06-2020, 19.36 uur
Politie waarschuwt voor diefstal fietsen en auto-inbraken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In juni zijn op Walcheren zeker twintig fietsen gestolen en zestien auto's opengebroken. Omdat we zijn beland in een periode van mooi weer, roept de politie juist nu op om verdachte situaties of verdachte mensen aan de kuststrook onmiddellijk via 112 bij de politie te melden.


De diefstallen van de fietsen vinden regelmatig plaats bij de strandovergangen in Domburg, Oostkapelle, Vrouwenpolder en Kamperland. Vaak gaat het om duurdere fietsen, zoals e-bikes en ATB-fietsen. Ook in Middelburg en Vlissingen zijn diverse fietsen gestolen. De politie roept gedupeerden op om altijd aangifte te doen. Zo krijgt de politie een beeld van de locaties waar de fietsen worden gestolen.

Verder wordt door de dieven regelmatig ingebroken in auto's. Hierbij ligt de focus vooral op Vlissingen (9x) en verder Koudekerke, Middelburg, Oostkapelle en Vrouwenpolder. Ook hierbij roept de politie op om een inbraak altijd te melden en aangifte te doen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (24-6-2020 om 12:03)
Jammer dat door de slappe wetgeving in dit doorgeschoten tolerantieland het niet mogelijk is deze ratten een passende straf te geven, i.p.v. een werkstraf of gevangenis.