Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor negeren geslotenverklaring Grijpskerke

Toegevoegd: 24-06-2020, 09.00 uur
Boetes voor negeren geslotenverklaring Grijpskerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GRIJPSKERKE - De politie heeft onlangs gecontroleerd op sluipverkeer aan de Zwagermanweg in Grijpskerke. Er zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.


Omdat er klachten van omwonenden kwamen besloot de politie een controle te houden. Hierbij zijn vier bekeuringen uitgedeeld voor het negeren van de geslotenverklaring.

Ook werd er een automobilist bekeurd omdat hij te hard reed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (24-6-2020 om 14:26)
Goed werk van de politie. Aantal weken geleden ook al deze actie. Ga zo door. Er rijden daar dagelijks nog te veel auto's die geen bestemmingsverkeer zijn maar deze weg als sluiproute kiezen. Fietsers voelen zich daardoor vaak onveilig op dit weggedeelte tot aan de Breeweg. Als ik op de Zwagermanweg fiets (lengte ca. 1700 m) rijden er toch altijd wel minimaal 2 auto's. En mijn fietsrit duurt slecht 6 minuten. Reken maar uit per uur.
Peter (24-6-2020 om 09:05)
Goed dat de politie er is, maar hadden ze niet beter de rijbewijzen af kunnen pakken en de auto’s ook? Dan leer je het wel af... Ook meteen maar CBR cursesje erachteraan! Van de gekke dat dit anno 2020 nog gebeurt in mijn mooie Nederland!