Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Jongen (15) opgepakt voor straatroof Terneuzen

Toegevoegd: 25-06-2020, 19.56 uur
Jongen (15) opgepakt voor straatroof Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Op woensdagmiddag 17 juni jl. werd in de Bellamystraat in Terneuzen een 16-jarig meisje, onder bedreiging van een mes, beroofd van haar telefoon. De politie stelde een onderzoek in en ging op zoek naar de dader van deze straatroof. Op die dag werd hij helaas niet gevonden.


Het onderzoek is echter niet gestopt. Door de politie zijn onder andere getuigen gehoord. Uit die verklaringen kwam een naam van een mogelijke verdachte. Gisterochtend vroeg is een 15-jarige jongen uit Terneuzen aangehouden voor deze beroving. Nadat hij was aangehouden hebben rechercheurs zijn kamer doorzocht. De telefoon is daar aangetroffen.

De jongen is in verzekering gesteld in een politiecellencomplex en zal door rechercheurs worden gehoord over het feit waarvan hij wordt verdacht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (26-6-2020 om 15:44)
goed werk politie dat hij zo snel gepakt is .zeker een gerust stelling voor het slachtoffer
AntiGSM (26-6-2020 om 08:45)
Een dikke pluim voor de politie! Hopen dat de rest van het rechtssysteem er iets mee doet!
Cookie-instellingen beheren