Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Goesenaar krijgt taakstraf voor stalken ex-vriendin

Toegevoegd: 25-06-2020, 20.08 uur
Goesenaar krijgt taakstraf voor stalken ex-vriendin
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 52-jarige R. D. uit Goes is donderdag door de rechtbank in Middelburg conform de eis een veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden.

Begin februari 2018, brandde de woning van D. finaal uit. Hoe de brand was ontstaan kon na onderzoek niet worden achterhaald zodat hij daarvan werd vrijgesproken. D. werd echter wel veroordeeld voor het stalken van zijn ex en haar dochter. Die werden van januari tot midden april 2018 - bestookt met dreigmails, vervelende telefoontjes en sms-berichten.

Een brief met zijn vingerafdruk deden hem de das om en D. verdween achter de tralies. D. is al eens eerder veroordeeld voor onder meer bedreigingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750