Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

OM eist gevangenisstraf voor ontucht

Toegevoegd: 25-06-2020, 20.21 uur
OM eist gevangenisstraf voor ontucht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 44-jarige J. J. uit Tholen is donderdag in Middelburg een gevangenisstraf van vijftien maanden waarvan drie voorwaardelijk en het betalen van schadevergoeding geëist.


J. die ontkent, wordt ervan verdacht vanaf oktober 2014 tot en met zijn aanhouding op 12 maart 2017 de drie neefjes van zijn vriendin ontuchtig te hebben betast. Dat zou zijn gebeurd in de woning van J. als de kinderen al dan niet gedrieën tv zaten te kijken en tante afwezig was. Ook zou hij de kinderen onnodig hebben afgedroogd als ze onder de douche vandaan kwamen. De kinderen waren toen het seksueel misbruik begon 4, 6 en 8 jaar.

J. vond het met name een kwalijke zaak dat hij tot twee keer toe door de politie in alle vroegte uit zijn bed was gelicht en dat daardoor zijn huwelijk met zijn vriendin geen doorgang kon vinden. Ook stak het hem dat er niemand was geweest die dat sneu had gevonden. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750