Weerbericht:
Wisselend bewolkt en droog, landinwaarts ook enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten vernielingen Terneuzen gefilmd

Toegevoegd: 25-06-2020, 20.48 uur
Van de verdachten zijn meerdere camerabeelden in het bezit van de politie.
Van de verdachten zijn meerdere camerabeelden in het bezit van de politie.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In de nacht van maandag op dinsdag tussen 00:20 en 00:30 uur hebben vijf jongeren vernielingen aangericht in de binnenstad van Terneuzen. Deze jongeren hebben zich volgens de politie schuldig gemaakt aan openlijke geweldpleging, vernieling en diefstal.


Vermoedelijk zijn er nog meer vernielingen aangericht die nog niet bij de politie bekend zijn. Daarom roept de politie slachtoffers op zich te melden. Van de verdachten zijn meerdere camerabeelden in het bezit van de politie. Het gaat om vijf blanke mannen, allen tussen de 17 en 25 jaar oud. De jongens waren gekleed in korte broeken en korte mouwen T-shirts.

Mensen die iets gezien hebben of ook camerabeelden hebben van de verdachten worden verzocht dit te melden via 0900-8844. Uit privacyoverweging mag de politie op dit moment nog geen foto’s vrijgeven van de verdachten. “De verdachten krijgen bij deze het verzoek om zich netjes te melden via het genoemde telefoonnummer” laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (26-6-2020 om 15:43)
alle schade laten vergoeden .ik heb dit al vaker gezegd .omdat het dan niet op rekening komt van verzekeringen die daardoor weer de premie verhogen.ook vergoedingen voor immateriele schade die geleden is .zulke hufters moet je in hun portemonnee raken en goed ook dus ook nog een flinke bekeuring
Michel (26-6-2020 om 13:41)
Privacyoverweging!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dit tuig behoord dit niet te krijgen. Gelijk de film openbaar maken.