Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers slaan vijf keer toe op Walcheren

Toegevoegd: 27-06-2020, 11.47 uur
Inbrekers slaan vijf keer toe op Walcheren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een reeks inbraken in woningen op Walcheren. De inbraken werden vrijdagmiddag en -avond gemeld. Er werd onder meer geld en elektrische apparatuur meegenomen.


In een vakantiewoning aan de Joossesweg in Westkapelle forceerden inbrekers ’s middags een raam. De hele woning werd doorzocht. In een andere woning aan de Joossesweg klommen de dieven door een keukenraam. Aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen sloeg het dievengilde ook toe. Bij deze inbraak werd een ruit vernield.

Aan de Koudekerkseweg in Vlissingen konden de dieven naar binnen via een openstaande deur. Tot slot werd vrijdagavond een inbraak gemeld in een woning aan het Dunopark in Oostkapelle. Vandaag wordt verder onderzocht hoe deze inbraak heeft plaatsgevonden.

De buit bij de inbrakenreeks bestond volgens de politie onder andere uit geld, betaalpassen, smartphones, computerapparatuur en camera’s. De politie roept mensen op om hun (vakantie)woningen goed af te sluiten en verdachte situaties altijd te melden via 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750