Weerbericht:
Vannacht dichte mist, overdag zonnig en in het zuidoosten zomers warm.
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding schietpartij Oost-Souburg blijkt loos alarm

Toegevoegd: 28-06-2020, 00.33 uur
Melding schietpartij Oost-Souburg blijkt loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een melding gekregen van een schietpartij in Oost-Souburg. Na onderzoek bleek dat het loos alarm was.


Rond 00.10 uur werd er melding gemaakt van het incident in de omgeving van de Molenweg. Diverse politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar aanwijzingen van een mogelijk schietincident.

Volgens een woordvoerder van de politie was er geen sprake van een schietpartij. Het geluid van een uitlaat deed het vermoeden dat er werd geschoten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.P. (28-6-2020 om 22:24)
Jaloers?
Ikke (28-6-2020 om 15:45)
Vuurwerk met harde knallers op RCS sportvelden. Daar zit allemaal van die jeugd 's avonds en 's nachts.
misdaad loont (28-6-2020 om 09:36)
Zal wel weer zo een drugsdealer in een amg van een ton zijn... En wij maar zwoegen op de frontlinie voor een cao minimum loon .. en bedankt den Haag !
Joris (28-6-2020 om 09:00)
Het was vuurwerk, hier in de wijk ook goed te horen. Een of andere onverlaat had nog wat illegale knallers liggen en besloot ze afgelopen nacht af te steken.