Weerbericht:
Vannacht wolkenvelden, overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Omgekomen man Zaamslag 52 jaar oud

Toegevoegd: 28-06-2020, 11.34 uur - Update: 28-06-2020, 11.55 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De automobilist die vanochtend om het leven kwam bij een eenzijdig ongeluk in Zaamslag is een 52-jarige man uit Terneuzen. Zijn familie is geïnformeerd.


Bij de hulpdiensten werd rond 06.45 uur gemeld dat een kleine personenauto van de Zaamslagsedijk was gereden en op een lager gelegen veld tot stilstand was gekomen.  Zowel de ambulancedienst als de politie en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Ter plekke werd één slachtoffer aangetroffen. Dit bleek te zijn overleden. Brandweerlieden hebben de omgeving nog afgezocht met een warmtebeeldcamera maar verder niemand aangetroffen. Volgens de politie is het slachtoffer een 52-jarige man uit Terneuzen.

Vanwege het ongeluk werd een deel van de Zaamslagsedijk volledig afgesloten voor al het verkeer. De politie doet ter plaatse momenteel nog altijd onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Zie ook:

Foto's




Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bianca de Graaf (29-6-2020 om 04:46)
Ik ga,je missen Jp,me beste maatje al jaren. Van elke dag jou gezelschap naar nooit meer....ongeloofelijk dit. Rip Jp xxx
Anna (28-6-2020 om 22:43)
Triest voor fam en kind. Ik ken deze man.
Kennis (28-6-2020 om 18:43)
Sterkte voor de nabestaande R. I. P. JP
Buurtbewonee (28-6-2020 om 12:14)
Triest. Sterkte aan de familie Eens goed kijken naar de bermen daar, compleet nalatig onderhoud van het waterschap op dat stuk. Berm ligt overal 5cm lager. Zelfde verhaal op 1e stuk vanaf Terneuzen. Daar moesten ook eerst ongelukken gebeuren voordat er wat gebeurde. Links naast de weg geraken dan tegen sturen en rechts er vanaf schieten.
Cookie-instellingen beheren