Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Persoon ingesloten door opkomend tij Vlissingen

Toegevoegd: 28-06-2020, 12.04 uur
De persoon bleek niet in nood te verkeren.
De persoon bleek niet in nood te verkeren.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De KNRM-reddingboot van Breskens is donderdagavond uitgevaren nadat een persoon bij Vlissingen ingesloten was geraakt door het opkomende water.


De man bevond zich op het strandje bij de Oranjemolen op de Oranjedijk aan de Westerschelde. Rond 19.15 uur werd via 112 melding gemaakt van de positie van de persoon. Nadat de reddingboot Zeemanshoop ter plekke was gegaan, bleek de persoon in kwestie bekend te zijn met de situatie ter plekke.

De persoon bleek niet in de problemen te zijn en gaf aan het getij zelf af te wachten. Het was immers inmiddels afgaand water. Verdere inzet van de KNRM was dus niet nodig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (28-6-2020 om 19:56)
Met een simpele ladder of touwladder h was het misschien goedkoper geweest.