Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongen neergestoken in Goes, zes arrestaties

Toegevoegd: 28-06-2020, 21.49 uur - Update: 29-06-2020, 14.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een steekpartij in Goes is zondagavond een jongen gewond geraakt. Er zijn in totaal zes arrestaties verricht, zo bevestigt de politie.


De politie kreeg rond 21.05 uur melding van het steekincident aan de Joannes Antonides van der Goeskade. Het slachtoffer is volgens de politie een jongen. Hij zou volgens omstanders een buikwond hebben gehad. De politie laat weten dat het slachtoffer aanspreekbaar was en per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Ter plekke werden zes jongeren door de politie staande gehouden. Uiteindelijk werden alle zes ook aangehouden en geboeid. Vervolgens werden ze één voor één met politiewagens naar het politiecellencomplex gebracht. De recherche onderzoekt nu welke rol de jongens precies hebben gehad in het geheel. Zeker één van de arrestanten had bloed op zijn kleding.

Na het incident werd de omgeving direct afgezet met linten. Enige tijd later is ook een plaats delict ingesteld bij het fietstunneltje onder de Ringbaan-West. Hier werd gezocht met een diensthond. Rond 22.45 uur werden beide plaats delicten opgeheven. De politie heeft de zaak nu verder in onderzoek.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sander (29-6-2020 om 05:59)
Weg met dat vederf! De cel in waar hun enige toekomst is
John (29-6-2020 om 05:58)
Heuptasjes, noord Afrikaans uiterlijk, verassend... en maar zeiken over discriminatie en racisme. Jongens, je maken het er zelf naar, in en in triest die lui. Politie zou harder moeten optreden, dit soort shit flikken ze uiteraard niet in hun eigen land.
willem (29-6-2020 om 01:20)
als dat tuig vrijkomt genieten ze meer aanzien. gangstertjes in spe? paar jaar en een werkkamp -- 12 uur / dag werken onder streng toezicht. dan eten douchen en naar bed. geen mobieltje--geen tv enz. werken en slapen tot ze inzien fout bezig te zijn.
Peter (29-6-2020 om 00:15)
Zo de streetcredits zijn ook weer binnen, gaan die jongens hier straks nog een of andere slechte rap met video bij maken over het “zware leven” en op youtube gooien als ze straks weer vrij zijn? Ja toch! Moet wel nu ni het echte gangsters zijn! Triest, in en in triest! Waarom zijn die gezichten geblurred trouwens?
Rini (29-6-2020 om 00:06)
Boete van 1000,- euro!
Douwe dabert (28-6-2020 om 23:19)
Waar gaat het heen, steken, schieten? Hoogste tijd dat ouders hun plicht oppakken om iets van hun leven te maken. Ook politie moet veel meer vrijheid krijgen om in te grijpen.
Cookie-instellingen beheren