Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 112 km

Jongen neergestoken in Goes, zes arrestaties

Toegevoegd: 28-06-2020, 21.49 uur - Update: 29-06-2020, 14.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een steekpartij in Goes is zondagavond een jongen gewond geraakt. Er zijn in totaal zes arrestaties verricht, zo bevestigt de politie.


De politie kreeg rond 21.05 uur melding van het steekincident aan de Joannes Antonides van der Goeskade. Het slachtoffer is volgens de politie een jongen. Hij zou volgens omstanders een buikwond hebben gehad. De politie laat weten dat het slachtoffer aanspreekbaar was en per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Ter plekke werden zes jongeren door de politie staande gehouden. Uiteindelijk werden alle zes ook aangehouden en geboeid. Vervolgens werden ze één voor één met politiewagens naar het politiecellencomplex gebracht. De recherche onderzoekt nu welke rol de jongens precies hebben gehad in het geheel. Zeker één van de arrestanten had bloed op zijn kleding.

Na het incident werd de omgeving direct afgezet met linten. Enige tijd later is ook een plaats delict ingesteld bij het fietstunneltje onder de Ringbaan-West. Hier werd gezocht met een diensthond. Rond 22.45 uur werden beide plaats delicten opgeheven. De politie heeft de zaak nu verder in onderzoek.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (1-7-2020 om 11:51)
Groenlinks is ook weer aanwezig om het goed te praten en te normaliseren, want dit is toch de culturele verrijking die zij zo graag willen? Sinds wanneer is 1 tegen 6 een eerlijke strijd? Homo's brandend van het dak gooien is zeker ook een eerlijke strijd die je hier heel graag wilt zien? De feiten liegen niet. Dit tuig is oververtegenwoordigd in criminaliteit. Elke keer maar wegkijken en en steeds maar weer meer slachtoffers omdat je te laf bent om de feiten onder ogen te zien en deze te benoemen... Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Dat zie je in NL steeds vaker dankzij lafaards in de politiek en lafaards die hierop stemmen
Typisch? (29-6-2020 om 23:34)
Zo FvD lijkt ook goed vertegenwoordigd hier. Wat een aannames, hoezo 6 tegen 1? Feit dat 1 slachtoffer is gevallen en 6 arreststies wil niet zeggen dat het een ongelijke strijd moet zijn geweest? Fijn dat er zoveel medeleven uitgaat naar het slachtoffer en de focus weer ligt op het typeren van daders. Sterkte voor het slachtoffer en diens familie!
Eindelijk Werk ! (29-6-2020 om 18:04)
Dit zijn de poltentiële klanten van de nieuwe tbs gevangenis waar zeeland zo blij mee is. Het gaat de goede kant al op dat zie je.
De democratische meerderheid wil dit. (29-6-2020 om 17:42)
Men wil hier toch amerikaanse toestanden ? nou, alsjeblieft. geniet er maar lekker van.
Bart (29-6-2020 om 17:26)
@ lisa, "lagere milieu klasse"zoals jij dat noemt wordt gewoon bepaald door het stemgedrag van NL.
willem (29-6-2020 om 16:25)
in een groep zijn ze o zo dapper en hebben lange tenen en korte lontjes.--maar als ze alleen zijn, lafaards. schop dat tuig met hun familie terug naar de atlas, hier wonen verdienen ze niet. we hebben genoeg eigen kriminelen---op meer zitten we niet te wachten. dus rutte--aan de bak en schop ze het land uit, pakt goed uit voor de verkiezingen..
Cookie-instellingen beheren