Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, zaterdag bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gewonde bij ongeluk Clinge, auto total loss

Toegevoegd: 29-06-2020, 01.26 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Molenstraat in Clinge is zondagavond laat één persoon gewond geraakt.


Door onbekende oorzaak raakte rond 23.05 uur een Belgische personenauto van de weg. Het voertuig kwam bij een dammetje op zijn zijkant tot stilstand. Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst met spoed ter plekke gestuurd. Ook de brandweer werd opgeroepen om hulp te verlenen.

De gewonde is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de zwaar beschadigde auto te takelen. Rond 00.40 uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rini (29-6-2020 om 03:02)
Verplicht alcholslot in alle nederlandse auto’s en mobieleteloon blokkade, tevens rijbewijs afpakken van iedereen en een boete voor iedere inwoner van Nederland van 1000,-.. Dan gebeuren dit soort ongelukken niet meer!
Cookie-instellingen beheren