Weerbericht:
Meest droog. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Alle betrokkenen steekpartij Goes minderjarig

Toegevoegd: 29-06-2020, 11.05 uur - Update: 29-06-2020, 11.14 uur
Zowel de verdachten als het slachtoffer zijn minderjarig.
Zowel de verdachten als het slachtoffer zijn minderjarig.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Alle verdachten die gisteren werden opgepakt na een steekpartij in Goes zijn minderjarig. Het slachtoffer is 14 jaar oud. Dat heeft de politie vanochtend bekendgemaakt.


De politie kreeg rond 20.55 uur melding van het steekincident aan de Joannes Antonides van der Goeskade. Ter plekke bleek een 14-jarige Middelburger gewond te zijn geraakt. Hij zou volgens omstanders een buikwond hebben gehad. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was hij aanspreekbaar.

Zes jongens die zich bij de plaats delict bevonden, werden door de politie aangehouden. Het gaat volgens de politie om jongens van 15 en 16 jaar oud uit Middelburg en Vlissingen. In eerste instantie liepen ze rond maar later werden ze op een muurtje gezet en in de boeien geslagen. Vervolgens werden ze één voor één met politiewagens naar het politiecellencomplex gebracht. Een diensthond werd enige tijd preventief ingezet om eventueel vluchten te voorkomen.

De recherche onderzoekt nu welke rol de jongens precies hebben gehad in het geheel. Ze zitten nog vast en worden vandaag verder gehoord. Inmiddels zijn al verschillende getuigen gehoord. Ook zijn camerabeelden bekeken en hebben brandweerduikers nog gezocht naar het gebruikte wapen. Het wapen werd echter niet aangetroffen. Het onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Uhhhhh (29-6-2020 om 15:39)
De vader van de dader is een blanke Nederlander Mr. x,dit kind slechts een product van zijn omgeving . Juist Peter,ze verheerlijken deze drillrap en men is te slap om deze zooi te verbieden of althans een poging te wagen om dit uit te bannen.
Nel (29-6-2020 om 15:37)
Zap eens 's-avonds langs de tv stations en zie en huiver van de verschrikkelijke agressieve films die vertoond worden. De jeugd schijnt het prachtig te vinden en brengen het dus ook in praktijk. Het is werkelijk te zot voor woorden dat tv stations dit allemaal mogen uitzenden. Vertoon eens een leuke gewone film, een keer een film met een verhaal , of een komische film. Nu zijn het films waar achter elkaar mensnen gdood worden waar auto's door de lucht vliegen waar hele steden worden verwoest. In en in trieste films. Hoe is het toch mogelijk dat kinderen van deze leeftijd, in dit verslag, zulke dingen doen. Dat vraagt men zich dan nog af ook.
Mar (29-6-2020 om 15:01)
Pattie je bent niet racistisch hoor..is allemaal kansloos tuig wat hele dagen op straat hangt en andere mensen lastig vallen met asogedrag plus totaal ook geen rekening houdend met de coronaregels..laat ze maar straten..onkruid wieden een paar jaar van acht tot vijf uur dan leren ze misschien nog van normen en waarden
Mr x (29-6-2020 om 14:06)
Met familie en al uit het land gooien
Peter (29-6-2020 om 13:06)
Op socialmedia en in drillrap youtube video’s wordt dit soort “gangster gedrag” verheerlijkt. Beter nu ingrijpen want anders wordt het alleen maar erger Alle muziek verbieden in Nederland!
Arthur (29-6-2020 om 12:50)
Wat men zaait zal men oogsten, al 40 problemen negeren en mensen die er wat van zeggen voor racist uitmaken.
Cookie-instellingen beheren