Weerbericht:
Bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man uit Poortvliet gewond bij botsing Bergen op Zoom

Toegevoegd: 29-06-2020, 11.56 uur
De man uit Poortvliet werd aangereden door een vrouw die mogelijk lachgas had gebruikt.
De man uit Poortvliet werd aangereden door een vrouw die mogelijk lachgas had gebruikt.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Een man uit Poortvliet is zondagavond in Bergen op Zoom gewond geraakt toen zijn auto werd aangereden door een vrouw die mogelijk lachgas had gebruikt.


De 52-jarige man reed rond 21.45 uur bij de kruising van de Randweg Noord en de Burgemeester Wittelaan. Hij werd daar aangereden door een 21-jarige automobiliste uit Steenbergen. Zij zou volgens de politie mogelijk door rood licht hebben gereden.

Zowel de man uit Poortvliet als de automobiliste en een 29-jarige passagiere van de vrouw, afkomstig uit Steenbergen, raakten gewond. Volgens de politie verklaarden omstanders dat de twee vrouwen mogelijk lachgas hadden gebruikt. In het voertuig werden door agenten ballonnen aangetroffen.

De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie deed ter plekke onderzoek en de beide voertuigen zijn in beslag genomen. Het rijbewijs van de 21-jarige bestuurster is ingevorderd door de politie. Een officier van justitie bepaalt later de verdere afhandeling in dit proces. “Het zal onder meer afhangen van de resultaten van het bloedonderzoek dat bij haar is gedaan. Hierin wordt onder andere bekeken of de vrouw onder invloed van verdovende middelen was”, zo laat de politie weten.

De politie heeft ook melding gedaan bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) zodat de rijvaardigheid van de 21-jarige vrouw onderzocht kan worden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750