Weerbericht:
Bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meisje (4) gewond na plotseling oversteken

Toegevoegd: 29-06-2020, 13.16 uur
Meisje (4) gewond na plotseling oversteken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Een meisje is zondagmiddag in Sluiskil gewond geraakt toen ze tijdens het spelen plotseling de weg opliep en daar werd geraakt door een auto.


Het 4-jarige meisje was buiten aan het spelen in de Vergaertstraat toen ze plotseling tussen enkele geparkeerde auto's door de weg opliep. Het meisje liep vervolgens tegen de flank van een auto die net daarvoor nog geparkeerd had gestaan.

Volgens de politie reed de auto niet hard maar liep het kindje wel letsel op. Ze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (29-6-2020 om 15:56)
daar was ik ook altijd bang voor: kids die onverwacht ineens de weg op rennen--gelukkig nooit gebeurd. maar je schrikt je rot. sterke voor beiden.