Weerbericht:
Vannacht en vanochtend (dichte) mist, vanmiddag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gecrashte bestuurster Clinge dubbel onder invloed

Toegevoegd: 29-06-2020, 13.30 uur
De auto van de vrouw raakte zwaar beschadigd.
De auto van de vrouw raakte zwaar beschadigd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

CLINGE - De automobiliste die zondagavond laat in Clinge crashte met haar voertuig, had alcohol op en verkeerde bovendien onder invloed van drugs. Dat bevestigt de politie.


Vermoedelijk als gevolg van een verkeerd ingeschatte inhaalmanoeuvre raakte de vrouw rond 23.05 uur de macht over het stuur kwijt op de Molenstraat. Het voertuig kwam bij een dammetje op zijn zijkant tot stilstand. Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst met spoed ter plekke gestuurd. Ook de brandweer werd opgeroepen om hulp te verlenen.

De brandweer heeft de vrouw uit het voertuig gehaald. Het bleek te gaan om een 31-jarige inwoonster van het Belgische De Kline. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. Een blaastest wees uit dat de vrouw te veel alcohol had gedronken, maar hoeveel precies is nog niet bekend. Een speekseltest wees uit dat de Vlaamse onder invloed reed van THC en amfetamine.

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de zwaar beschadigde auto te takelen. Rond 00.40 uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (11-9-2020 om 20:11)
Lompe het, gelukkig had ze een mooie rode duivel bij. Rijbewijs in de versnipperaar en volledig overnieuw beginnen...... over een jaar of tien.
Mercedes (29-6-2020 om 20:28)
Wat is het toch erg dat zo iemand met drank en drugs achter het stuur kruipt . Nu is het redelijk goed afgelopen maar voor hetzelfde geld rijdt ze iemand anders de vernieling in. Mag wat mij betreft zwaar bestraft worden want de combinatie van hetgeen zij had genuttigd zorgt ervoor dat je een ongeleid projectiel wordt