Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na melding bedreiging Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 29-06-2020, 22.15 uur - Update: 30-06-2020, 10.00 uur
Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.
Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft maandagavond in Wolphaartsdijk een 39-jarige man aangehouden na een melding van een bedreiging in of bij een woning.


De bedreiging vond volgens de politie rond 20.55 uur plaats bij een pand aan de Lepelstraat. In eerste instantie werd melding gemaakt van een steekpartij maar daarvan bleek geen sprake te zijn. Wel had iemand enkele huisgenoten bedreigd. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Na de melding werden meerdere politie-eenheden ter plekke gestuurd. Eén persoon werd ter plekke als verdachte aangehouden. Hij is naar Torentijd gebracht. De politie heeft de zaak verder in onderzoek. Er is aangifte gedaan tegen de verdachte.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (30-6-2020 om 00:38)
Wat is het toch met mensen tegenwoordig. Zoveel meldingen van mensen die het nodig vinden om messen te gaan gebruiken. Tuurlijk kan het zijn dat het iemand is die denkt dat mensen hem willen aanvallen en Emergis wegens bezuinigen door ons narcistisch kabinet geen ruimte ziet om deze mensen op tijd te behanden en tegenwoordig valt het ook nog onder eigen risico. Het is ronduit schandalig maar het kabinet grijpt wel alles aan om het onzin plaatje wat helemaal niet bestaat aan te pakken genaamd racisme. Ik ken zoveel zwarte mensen om mij heen en het is kant en klare onzin. Ze zijn gek in het kabinet. Ik ga ook maar studeren om in het kabinet mijn 'geweldige' ik te kunnen laten spreken alleen heb ik helaas last van het feit dat ik empathie heb
Cookie-instellingen beheren