Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij gewelddadige beroving Hoek

Toegevoegd: 30-06-2020, 03.38 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - In de Marijkestraat in Hoek is in de nacht van maandag op dinsdag een man gewond geraakt bij een beroving. De daders zijn voortvluchtig.


Het slachtoffer werd volgens de politie rond 01.25 uur bedreigd met een mes. Ook werd hij mishandeld. De man raakte hierdoor gewond maar welk letsel hij heeft opgelopen kon de politie vannacht nog niet zeggen. Volgens de politie werd bij de beroving een telefoon buitgemaakt.

Mogelijk was er sprake van meerdere daders. Van één dader is een signalement bekend. Het gaat om een donker getinte man. Hij droeg ten tijde van de beroving een groene jas met capuchon. “Mogelijk zijn de daders van de beroving weggerend in de richting van de dijk”, zo laat de politie weten.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt het publiek om tips.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (30-6-2020 om 12:31)
Daderprofiel is wel opvallend vaak hetzelfde.
Jaap (30-6-2020 om 10:15)
Uiterst verrasssend signalement, waarom verbaast mij dit niet!!!
Anonymous (30-6-2020 om 08:15)
Gaat er lekker aan toe, verschuiven nu van stad naar dorpjes...
Cookie-instellingen beheren