Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Huiszoeking in woning Goese Dieplaan Goes

Toegevoegd: 30-06-2020, 12.36 uur - Update: 30-06-2020, 13.14 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Opsporingsdiensten hebben dinsdagochtend huiszoeking gedaan in een woning in de nieuwbouwwijk Goese Diep in Goes.


Rechercheurs van de Inlichtingen- en Opsporingsdienst (IOD) van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) deden onderzoek in de twee-onder-één-kapwoning. Ook waren medewerkers van de dienst vervoer en ondersteuning van justitie aanwezig.

Waarom er precies huiszoeking werd gedaan en of er bijvoorbeeld ook arrestaties zijn verricht, is nog niet duidelijk. Een woordvoerder van de NVWA bevestigt de huiszoeking maar geeft aan dat nog geen nadere mededelingen kunnen worden gedaan omdat sprake is van een lopend onderzoek. De NVWA verwacht woensdag met meer informatie naar buiten te kunnen komen.

De huiszoeking werd tegen het middaguur afgerond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dat zie je toch ! (1-7-2020 om 02:26)
Die hele buurt incl. goese meer riekt naar criminelen,..
Pim (30-6-2020 om 23:08)
Daar sta je dan met je koophuis.
VdVonck (30-6-2020 om 20:28)
Had al veel eerder kunnen gebeuren. De kosten zijn hierdoor wederom hoger dan wat er wordt binnengehaald
Cookie-instellingen beheren