Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook doorzoeking pand Dorpsstraat Heinkenszand

Toegevoegd: 30-06-2020, 15.25 uur - Update: 30-06-2020, 16.14 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Niet alleen in een woning in Goes maar ook in een pand aan de Dorpsstraat in Heinkenszand hebben opsporingsdiensten vandaag een doorzoeking gedaan.


In een twee-onder-één-kapwoning aan de Goese Dieplaan in de nieuwbouwwijk Goese Diep deden rechercheurs van de Inlichtingen- en Opsporingsdienst (IOD) van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een doorzoeking. Vanmiddag werd onderzoek gedaan in een pand aan de Dorpsstraat in Heinkenszand. Op deze locatie werden diverse dozen uit een pand gehaald en in een vrachtwagen geladen. Ook in Heinkenszand waren medewerkers van de dienst vervoer en ondersteuning van justitie aanwezig.

Waarom er precies huiszoeking werd gedaan en of er bijvoorbeeld ook arrestaties zijn verricht, is nog niet duidelijk. Een woordvoerder van de NVWA liet vanmiddag weten nog geen nadere mededelingen kunnen worden gedaan omdat sprake was van een lopend onderzoek. De NVWA verwacht woensdag met meer informatie naar buiten te kunnen komen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren