Weerbericht:
Vooral langs de westkust kans op een bui, dinsdagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs en groot geldbedrag in woning Vlissingen

Toegevoegd: 30-06-2020, 18.43 uur
De politie trof onder meer amfetamine, XTC, hennep en GHB aan.
De politie trof onder meer amfetamine, XTC, hennep en GHB aan.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een doorzoeking in een woning in Vlissingen heeft de politie maandag diverse soorten drugs aangetroffen. Ook werd een groot geldbedrag gevonden.


De politie ging naar de woning naar aanleiding van eerdere meldingen over het dealen van harddrugs. De bewoner van het pand zag de agenten komen, maar besloot de deur niet te openen. Dit resulteerde erin dat de agenten genoodzaakt waren om een deur in te beuken. Vanwege het vermoeden van de aanwezigheid van verdovende middelen in de woning had de rechter commissaris namelijk al toestemming gegeven voor het doorzoeken van de woning.

Tijdens de doorzoeking werd circa 200 gram amfetamine aangetroffen. Ook lagen er meer dan 100 XTC-pillen in de woning. Verder troffen de agenten zo’n 30 gram hennep, een aantal flesjes GHB en een groot geldbedrag aan. Ook bleken er enkele patronen voor een vuurwapen in het huis te liggen. Alle genoemde zaken zijn door de agenten in beslag genomen voor het onderzoek.

De bewoner is aangehouden en wordt op een later tijdstip verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750