Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Celstraf en schadevergoeding geëist voor steekpartij

Toegevoegd: 01-07-2020, 18.26 uur - Update: 01-07-2020, 23.44 uur
Celstraf en schadevergoeding geëist voor steekpartij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De 41-jarige Vlissingse H. V., die eind vorig jaar haar partner met een mes in zijn rug stak, zou een gevangenisstraf van 107 dagen moeten krijgen. Voor het geval zij opnieuw in de fout gaat nog een voorwaardelijke celstraf van twaalf maanden. Daarnaast wil de officier van justitie dat zij een schadevergoeding van in totaal 4432 euro moet betalen.


Op het moment van de steekpartij was ze zwaar onder invloed van drank en drugs en hadden ze een flinke ruzie. De man zou haar bij de keel hebben gegrepen. Ze pakte een mes en stak hem daarmee in zijn rug en ribben. Een derde steek belandde in zin dijbeen. Naast het steekincident werd de vrouw, die momenteel in een inrichting verblijft, nog verdacht van een zwakbegaafde jongen uit Hulst seksueel te hebben misbruikt en op het station in Roosendaal een hoofdagent van politie te hebben beledigd. In het geval van de vermeende ontucht, ze was volgens getuigen goed dronken, ontkende ze de jongen ook maar met een vinger te hebben aangeraakt. Dat ze een agent had beledigd kon wel kloppen, alleen wist ze het niet meer.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (2-7-2020 om 07:39)
Het zal je partner maar wezen om zo afgetuigd te worden, dit zal de eerste ruzie niet geweest zijn en dan zie je wat drugs en alcohol de gevolgen kunnen zijn.