Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker slaat op de vlucht en wordt aangereden Clinge

Toegevoegd: 02-07-2020, 10.07 uur - Update: 02-07-2020, 17.22 uur
Inbreker slaat op de vlucht en wordt aangereden Clinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

CLINGE - In Clinge is vannacht de verdachte van een inbraak aangereden door een personenauto nadat hij op de vlucht was geslagen voor de politie. Op wat schrammen na raakte de man niet gewond.


De politie kreeg rond 23.05 uur de melding dat er op het erf van een woning aan de Kijkuitstraat in Clinge een onbekende man liep. De verdachte, een 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, zou hebben ingebroken in de schuur van de melder. Toen de politie ter plaatse kwam rende de man een achter het erf gelegen maisveld in. Daar is de politie de man kwijtgeraakt.

Tijdens de zoektocht naar de man kreeg de politie een melding dat op de Clingeweg een persoon was aangereden door een personenauto. Achteraf bleek dat de verdachte tijdens zijn vluchtpoging door een sloot was gezwommen. Vervolgens rende de man zonder te kijken de Clingeweg op waar hij werd aangereden. Op wat schrammen na raakte de man niet gewond.

De man is door de politie aangehouden als verdachte van inbraak, vernieling, gevaar veroorzaken op de weg en het niet op eerste vordering tonen van zijn identiteitsbewijs. Op het politiebureau weigerde hij ook om zijn persoonsgegevens op te geven. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex.

De recherche zal een verder onderzoek in gaan stellen naar de verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (3-7-2020 om 07:06)
Zo een ieder weet inbreken is verboden en als je op de vlucht moet moet er zelfs gezwommen worden en toch nog gepakt worden, ja de politie heeft de achtervolging weer keurig gedaan
Douwe dabert (2-7-2020 om 19:30)
Als ze bij mij inbreken en ik krijg de kans om zulke personen overhoop te rijden dan zal ik het zeer zeker niet laten. Goed gedaan van de politie.
AntiGSM (2-7-2020 om 17:41)
Mooi hè dat open Europa, daar hebben we al dit moois aan te danken.....en dit is nog maar het begin!
Rein (2-7-2020 om 12:52)
Mooie kluns zeg! Hopelijk blijft ie nog even logeren in een staatshotel zonder sterren.