Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

500 Euro boete voor veroorzaker ongeluk Hulst

Toegevoegd: 03-07-2020, 16.15 uur
500 Euro boete voor veroorzaker ongeluk Hulst
© Foto: Rechtbank Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 54-jarige Hulstenaar B. M. een boete van 500 euro opgelegd voor het veroorzaken van gevaar op de weg, een overtreding. Het Openbaar Ministerie (OM) had voor het veroorzaken van een verkeersongeval een taakstraf van negentig uur en een rijverbod van een half jaar geëist.

De ontkennende M. werd ervan verdacht vorig jaar mei in Hulst een ongeval te hebben veroorzaakt waarbij een oudere man, naar later bleek, een sleutelbeenbreuk had opgelopen. De automobilist M. sloeg rechtsaf zonder de fietsende man voorrang te geven en zag dat de oudere man was gevallen. Getuigen verklaarden gezien te hebben dat M. de man had aangereden.

In de visie van M. was er helemaal niets aan de hand geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (4-7-2020 om 07:35)
Wat heb jij geluk man met deze te milde straf die niet te vergelijken is met de man die door jouw schuld gevallen is met alle gevolgen die hij heeft mee gemaakt