Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding scooter en elektrische fiets Nieuwerkerk

Toegevoegd: 03-07-2020, 16.42 uur
Aanrijding scooter en elektrische fiets Nieuwerkerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

NIEUWERKERK - Langs de N59 bij Nieuwerkerk heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen de bestuurster van een scooter en een vrouw op een elektrische fiets.


Het ongeluk gebeurde rond 13.45 toen de bestuurster van de scooter, een 18-jarig meisje uit Middelburg, de vrouw op de elektrische fiets over het hoofd zag. De fietsster, een 50-jarige vrouw uit Oosterland, heeft zich onder behandeling laten stellen bij de huisartsenpost (HAP). Het meisje op de scooter hoefde niet nagekeken te worden door een ter plekke gekomen ambulance.

De gegevens van beide partijen zijn aan elkaar doorgegeven voor het afhandelen van de verzekeringskwestie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (3-7-2020 om 19:42)
Word er bij alle rijbewijzen al aandacht geschonken aan de 3 verschillende elektrische fietsen? 1 25 km per uur. 2 Speed-pedelec 50km per uur die onder de brommers valt, en de E-rocket van 80 km per uur die onder de motoren valt? Ik denk het nog niet
Michel (3-7-2020 om 17:06)
Je ziet maar, ook de jeugd kan een fout maken, het zijn niet altijd de ouderen zoals de jongeren altijd denken.
Cookie-instellingen beheren