Weerbericht:
Bewolkt en nevelig, af en toe regen. Maandag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen aangereden bij bedrijf sluizen Terneuzen

Toegevoegd: 03-07-2020, 17.10 uur
Twee mannen aangereden bij bedrijf sluizen Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Bij een bedrijf op het sluizencomplex in Terneuzen zijn donderdagmiddag twee mannen aangereden. De hulpdiensten rukten massaal uit maar de ernst bleek gelukkig mee te vallen.


Het ongeluk op het sluizencomplex aan de Buitenhaven gebeurde rond 14.40 uur bij een bedrijf toen één van de medewerkers met een voertuig achteruit reed en zijn collega’s over het hoofd zag. Twee blusvoertuigen, een hoogtereddingsteam en een hoogwerker van de brandweer werden direct ter plekke gestuurd. Ook meerdere ambulanceteams en een traumahelikopter uit Rotterdam werden naar de locatie van het ongeval gestuurd.

De ernst van het ongeluk bleek gelukkig mee te vallen waardoor uiteindelijk alleen de ambulancedienst is ingezet. De twee mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis en mochten na behandeling weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (4-7-2020 om 07:40)
ook dat kan gelukkig dat het is meegevallen is door het verlaten van ziekenhuis naar huis mochten,
P (3-7-2020 om 19:19)
Goe bezig!!!
Cookie-instellingen beheren