Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist slaat over de kop van dijk Poortvliet

Toegevoegd: 03-07-2020, 23.25 uur
Door: Tim Koster

POORTVLIET - Een automobilist is vrijdagavond tussen Poortvliet en Scherpenisse met zijn auto over de kop geslagen en onderaan een dijk terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 21.15 uur op de Poortvlietsedijk. De automobilist reed vanuit Poortvliet in de richting van Scherpenisse toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. Zijn auto sloeg over de kop en kwam ondersteboven op de Langeweg onderaan de dijk tot stilstand. Een ambulanceteam dat met spoed ter plekke kwam heeft de man met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Of de brandweer die ook werd opgeroepen ook daadwerkelijk is ingezet, is niet bekend.

Het voertuig van de man liep door het ongeval de nodige schade op. Zijn voertuig is door bergingsbedrijf Van Eijck rechtop gezet en weggetakeld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achiel van 't Hof (4-7-2020 om 10:48)
Je hebt gelijk hoor AntiGSM, de zoveelste met drank op. Ik zeg meer flitsen!
ger (4-7-2020 om 10:17)
@anti je vergeet te hard rijden das ook nog een mogelijkheid en waarschijnlijk nog een paar die de toets van zeelandnet niet doorstaan...
Wim (4-7-2020 om 07:25)
In dat gedeelte van de weg komen er nogal wat bochten in voor ik vermoed dat toch de snelheid van die auto wel behoorlijk hard heeft gereden of de man is iets overkomen laten we hopen dat het mee mag vallen voor de chauffeur
AntiGSM (4-7-2020 om 00:08)
Drank, drugs of smartphone. Als ik het mis heb is het de ene promille die onwel wordt achter het stuur.