Weerbericht:
Bewolkt en lokaal motregen. Donderdag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoolboeken in brand gestoken Krabbendijke

Toegevoegd: 04-07-2020, 02.39 uur
De brandweer van Krabbendijke heeft het brandje geblust.
De brandweer van Krabbendijke heeft het brandje geblust.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Het schooljaar is ten einde dus die boeken zijn niet meer nodig. Dat moet degene gedacht hebben die vrijdagmiddag in Krabbendijke enkele schoolboeken in brand stak.


De blusploeg van Krabbendijke werd rond 12.45 uur opgeroepen na een melding van een buitenbrand bij de Platte Bank in Krabbendijke. Ter plekke bleek een stapel schoolboeken in brand te staan.

Voorbijgangers hadden de stapel al uit elkaar gehaald dus de brandweer hoefde alleen te blussen. Wie de boeken in brand heeft gestoken is niet bekend. Volgens de brandweer ging het in ieder geval om boeken van iemand uit klas '2C'.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (5-7-2020 om 21:04)
@frank ben jij nooit jong geweest heb jij nog nooit vuurtje zitten steken dit zijn gewoon jongens die kattekwaad wouden uit halen en dit zijn géén criminelen dus doe alsjeblieft niet zo overdreven ik hoop dat ze fijne vakantie hebben
Kees (4-7-2020 om 17:59)
@ Frank Ik heb eens een filmpje gezien van iemand die dat ook gedaan had. Het flesje lag op de bijrijdersstoel en de auto stond in de brandende zon. Heel zen voorstoel afgebrand. Het flesje werkt als vergrootglas. In je porties is het misschien wel te doen als de s=zon daar niet recht op schijnt
Bertus (4-7-2020 om 12:13)
Beetje traditie voor sommigen volgens mij. Maar mik ze liever in de vuurkorf ipv in bermen of natuur.
Frank (4-7-2020 om 11:12)
Nou voortaan maar s n flesje water in de auto bewaren. Mocht je zoiets tegen komen. Je schrikt je toch rot. Eigenlijk in auto blijven want straks loopt die crimineel daar nog rond!
A. P. (4-7-2020 om 08:27)
Het is een menselijk iets om ter afsluiting wat te verbranden. Een vreugdevuur, een vuurpijl, de heg, het huis van je ex, je overleden opa en zo ook je oude schoolboeken. Een waardig einde.
A.P. (4-7-2020 om 08:23)
Heerlijk die ontlading als je effe een paar weken niet aan school hoefde te denken. Fijne vakantie knul.
Cookie-instellingen beheren