Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeluk Poortvliet reed onder invloed

Toegevoegd: 04-07-2020, 10.49 uur
De bestuurder van het voertuig reed onder invloed.
De bestuurder van het voertuig reed onder invloed.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

POORTVLIET - De man die vrijdagavond in Poortvliet met zijn auto van de weg reed en over de kop sloeg, had teveel gedronken. Dat heeft de politie zojuist vandaag gemaakt.


Rond 21.15 uur reed de bestuurder, een 23-jarige man uit Stavenisse, over de Poortvlietsedijk tussen Poortvliet en Stavenisse toen hij uit de bocht vloog en ondersteboven onderaan de dijk op de Langeweg terecht kwam. De man is door het ambulancepersoneel met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Voor de man naar het ziekenhuis werd gebracht is bij hem een blaastest afgenomen door de politie. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. In het ziekenhuis is er door een arts bloed bij hem afgenomen. Het bloed wordt opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) waar onderzocht zal worden hoeveel alcohol de man precies had gedronken.

Het rijbewijs van de man is door de politie ingevorderd. Zodra de uitslag van het NFI bekend is zal er beslist worden over de verdere afhandeling van de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (4-7-2020 om 15:13)
Ik hoop dat ie de komende weken goed pijn in z'n mieter heeft
Cookie-instellingen beheren