Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoner geslagen bij woninginbraak Poortvliet

Toegevoegd: 04-07-2020, 10.59 uur
Bewoner geslagen bij woninginbraak Poortvliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

POORTVLIET - Twee mannen die in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben ingebroken bij een woning in Poortvliet hebben daarbij de bewoner geslagen. De bewoner is hierbij gewond geraakt.


De bewoner van de woning aan de Kalfdamseweg werd rond 03.05 uur wakker van de inbrekers. De man hoorde een knal en trof enkele ogenblikken later twee mannen aan op de overloop. Hij probeerde zich nog op te sluiten in zijn slaapkamer maar de inbrekers zagen toch de kans om hem te slaan met een stuk gereedschap. De bewoner raakte gewond, over zijn letsel is niets bekend.

De twee inbrekers hebben een aantal horloges uit de woning meegenomen en zijn vervolgens gevlucht. De politie is ter plaatse gekomen om aangifte op te nemen van de bewoner. Ook is er in en rondom de woning een sporenonderzoek gedaan. De inbrekers hebben vermoedelijk een raam gebroken om de woning binnen te treden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de inbraak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (4-7-2020 om 19:28)
Stelletje tuig inbreken en dan de bewoner slaan zo je leest vermoedelijk maar alleen was in die nacht en horloges gestolen laten we hopen dat ze gepakt worden en ook zo geslagen worden als bij die bewoner alleen nog een beetje harder