Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Surfer gewond op het strand bij Domburg

Toegevoegd: 04-07-2020, 12.59 uur
De surfer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
De surfer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Tim Koster

DOMBURG - Op het strand bij Domburg is zaterdagmorgen een surfer gewond geraakt. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


De surfer werd rond 10.20 uur aangetroffen bij strandpaviljoen Brooklyn Beach op het strand bij Domburg. Een ambulanceteam en medewerkers van de strandwachtposten Domburg en Noordduine werden ter plekke gestuurd ter assistentie. Met behulp van een voertuig van de strandwacht is het ambulancepersoneel naar de surfer gebracht.

Na behandeling ter plekke is de surfer met het voertuig van de strandwacht naar de ambulance gebracht. Hij is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van zijn verwondingen en de oorzaak hiervan, is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750