Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zonder rijbewijs heeft kind in losse Maxi-Cosi

Toegevoegd: 04-07-2020, 15.31 uur
Man zonder rijbewijs heeft kind in losse Maxi-Cosi
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagavond in Terneuzen twee weggebruikers betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Eén van hen had een kind op de achterbank in een losse Maxi-Cosi. De ander had teveel gedronken.


Agenten zagen rond 19.30 uur de bestuurder van een personenauto over de Alvarezlaan rijden. Bij een controle van het voertuig bleek dat de 27-jarige bestuurder uit Axel niet over een rijbewijs beschikte. Ook zagen agenten dat er op de achterbank een kindje in een losse kinderstoel zat. De bestuurder heeft voor allebei de feiten een bekeuring gekregen.

Een kwartier later werd door een andere surveillance-eenheid op de Dokweg de bestuurder van een brommer gezien die met één been op het stuur reed. De 21-jarige man uit Vogelwaarde stopte verderop in de straat waar hij werd aangesproken door de agenten. Uit onderzoek bleek dat ook deze man niet in het bezit was van een rijbewijs. Daarnaast reed hij rond op een onverzekerde brommer en uit een blaastest bleek dat hij teveel alcohol had gedronken.

De bestuurder van de brommer blies bij een ademanalyse op het politiebureau een waarde van 465 Ug/l. De Vogelwaarder heeft voor alle feiten een proces-verbaal gekregen. Ook de kentekenhouder van de brommer kan een bekeuring verwachten omdat hij iemand op zijn onverzekerde brommer liet rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (5-7-2020 om 06:10)
Misschien toch maar eens onderzoeken of die man een kind kan opvoeden ,daar heb ik toch wel mijn twijfels over
bram goeree (4-7-2020 om 23:28)
geen rijbewijs dus niet verzekerd .leuk als die een ongeluk veroorzaken .waar ga je dan je schade verhalen .tegen zulke gasten moet hard opgetreden worden
Wim (4-7-2020 om 19:21)
Als je 21 jaar ben en met te veel drank op en dan nog met een been op stuur van een brommer rijd die niet verzekerd was voor goed zijn rijbewijs in nemen
Adam (4-7-2020 om 18:20)
Waarom mag hij de weg vervolgen met dat kind nog bij zich? Duidelijk geval van #ongeschikt
Rick (4-7-2020 om 16:55)
Steeds meer randdebielen, die zich in het verkeer begeven....... Je zal er maar mee in aanvaring komen.