Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Gewonde bij eenzijdig ongeluk Cadzand

Toegevoegd: 05-07-2020, 02.20 uur
Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de zwaar beschadigde auto getakeld.
Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de zwaar beschadigde auto getakeld.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

CADZAND - Bij een eenzijdig ongeluk in Cadzand is in de nacht van zaterdag op iemand gewond geraakt. De gewonde is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 00.30 uur op de Vlamingpolderweg. De bestuurder reed vanuit Cadzand in de richting van Nieuwvliet-Bad. Ter hoogte van Park Welgelegen reed de bestuurder vermoedelijk tegen twee grote stenen blokken aan die in de berm lagen. Het voertuig kwam vervolgens tegen een steiger tot stilstand.

Een ambulanceteam kwam ter plekke en heeft ten minste één persoon overgebracht naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de zwaar beschadigde auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren